Borden, stickers en posters
Borden, stickers en posters
Prijskaartjes en tafelstandaards direct op schuimplaat geprint

De kaarten zien er verzorgd uit en zijn duurzaam: het materiaal kan tegen water, kou en is zeer sterk. Daarnaast is het goedkoop in aanschaf. Voor de tafelstandaards zijn diverse houders in verschillende formaten verkrijgbaar. Niet voor niets een artikel waar onze klanten enthousiast over zijn.

PVC schuimplaat met UV laminaat

Licht van gewicht, stevig, licht buigzaam plaatmateriaal. Geschikt voor binnengebruik zoals display platen, plafondhangers en beurspresentaties. Tevens geschikt voor tijdelijk buitengebruik.

Kies uit enkel- of dubbelzijdige bedrukking: Je hebt de keuze om jouw print direct op het materiaal enkel- of dubbelzijdig te laten printen. Een andere mogelijkheid is een full color print op folie met een mat of glans laminaat.

Alupanel fullcolour

Zeer licht en stijf plaatmateriaal met een aluminium toplaag van 0,2 mm dik.Uitermate geschikt voor outdoor toepassingen zoals reclameborden, gevelborden en bewegwijzeringen.

Kies uit twee soorten print: We printen jouw Alupanel bord rechtstreeks op de plaat, of voor een andere uitstraling, kies je een plaat voorzien van folie met mat of glans laminaat.

Blueback Poster

120 grams blueback paper poster met blauwe rug.

Zeer ondoorschijnend, heeft een zachte satijnglans en is speciaal ontwikkeld voor billboards, posters en vitrines buiten.